PRELUCRARE Lemn/Metal

PRELUCRARE Lemn

Doriți ca piesele dvs. să fie frezate din lemn și sunteți în căutarea unui partener care prelucrează lemnul în fabricarea prin contract CNC? Suntem furnizorul dvs. ieftin și producem piese frezate precise din lemn pentru dvs. în cel mai scurt timp posibil. Posibilitățile noastre tehnice sunt perfect potrivite pentru frezarea CNC a lemnului.

Mașinile noastre moderne de frezat lemn CNC combină viteza, precizia și economia. Acest lucru vă oferă piese de prelucrat precise, de înaltă calitate, consecventă, pe care le frezăm CNC, de la dimensiunea unui lot până la serii mari, folosind prindere cu vid din panoul de lemn. Dar bineînțeles că putem strânge și toate produsele semifabricate pe o masă cu slot sau într-o menghină. Prin combinarea acestor opțiuni, lemnul poate fi folosit chiar și pentru piese complexe frezate CNC.

PRELUCRARE Metal

Doriți să beneficiați de servicii de prelucrare a metalului cu laserul cu fibră optică și sunteți în căutarea partenerului potrivit pentru servicii de prelucrare a metalului prin contract? Echipa noastră vă oferă soluții de vârf, asigurându-vă că piesele dvs. metalice sunt prelucrate cu precizie și eficiență maximă, utilizând tehnologia de ultimă generație a laserelor cu fibră optică.

Cu mașini CNC cu laser cu fibră optică modernă, ne distingem prin viteza de execuție, precizia excepțională și economia de resurse. Livrăm piese metalice prelucrate cu laser de calitate superioară, indiferent dacă este vorba despre comenzi individuale sau producții în serie, utilizând tehnici de fixare optime pentru metal. Suntem flexibili și capabili să ajustăm procesele noastre pentru a satisface cerințele complexe ale proiectelor dvs., oferind soluții personalizate pentru prelucrarea CNC a metalului.

Alegeți parteneriatul cu noi pentru a beneficia de experiența noastră și pentru a aduce proiectele dvs. la nivelul următor al eficienței și preciziei în prelucrarea metalului. Contactați-ne acum pentru a discuta despre cerințele dumneavoastră și pentru a începe colaborarea.